Сєвєродончанка показала, без чого не уявляє своє місто

Художниця з Сєвєродонецька Юлія Блінова

27-річна художниця з Сєвєродонецька Юлія Блінова створила серію малюнків “Сєвєродонецьк - це…”, які швидко поширились мережею. Журналісти “Сєвєродонецьк онлайн” поспілкувалися з дівчиною та вирішили про неї трохи розповісти.

Юлія народилась та довгий час жила в Сєвєродонецьку. Згодом переїхала до Харкова.

Сєвєродонецьк - це випускний у Льодовому палаці

“Я дуже люблю наше місто, але можливостей там, на жаль, було не так багато, як у великих містах. У листопаді 2021 року я поїхала до Харкова. Довго шукала житло, та коли натрапила на квартиру, яка мені сподобалось, виявилось, що її власники також з Сєвєродонецька”, - розповідає дівчина.

Сєвєродонецьк - це "а пам'ятаєте в Мозаїці?"

“24 лютого я так і не змогла заснути. Десь о 5 ранку почали надходити повідомлення у робочий чат. У Харкові я жила на районі Салтовка. Мені зателефонував мій друг і сказав щоб я їхала до нього. Я не брала з собою ніякі речі, тільки паспорт на всяк випадок. Думала що повернусь через декілька днів”, - згадує Юлія.

Сєвєродонецьк - це аромат булочок з "Водолея"

“Одну ніч ми провели в метро, де було дуже холодно і неможливо заснути. Потім повернулись додому. 1 березня було дуже важким. Ми вирішили виїхати з міста. На залізничному вокзалі був хаос. Нам ледве вдалось потрапити до вагона потяга, який їхав до Львова. Людей було дуже багато”, - розповідає Юлія.

Сєвєродонецьк - це лебеді на Чистому Озері

“Ці роботи зайняли в мене багато часу, тому що малювати без планшета було дуже важко, а планшет, на жаль, залишився у Харкові. Малювала все це понад місяць.
Я не професійний ілюстратор чи художник, це моє хобі”, - розповідає Юлія.

Сєвєродонецьк - це прогулянки до Драмтеатру

“Взагалі, щоб обрати місця які малювати, я питала своїх друзів - "без чого Сєвєродонецьк не Сєвєродонецьк?” У кожного ці місця були різними, багато відгуків, тому я планую продовжити цю серію малюнків”, - розповіла художниця.

Сєвєродонецьк - це апероль в "Пузо пабі"

Свої роботи Юлія викладає на сторінці в Інстаграм.

Сєвєродонецьк - це "Хімік" і скейти
 

Галерея зображень

Сєвєродончанка показала, без чого не уявляє своє місто
Сєвєродончанка показала, без чого не уявляє своє місто
Сєвєродончанка показала, без чого не уявляє своє місто
Сєвєродончанка показала, без чого не уявляє своє місто