Артисти Луганської обласної філармонії вперше виступатимуть на «Pizzicato e Cantabile»

Артисти Луганської обласної філармонії.вперше візьмуть участь в Міжнародному фестивалі літньої пори «Pizzicato e Cantabile»

Артисти Луганської обласної філармонії вперше візьмуть участь в Міжнародному фестивалі літньої пори «Pizzicato e Cantabile»

Про це повідомляє сторінка філармонії в "Фейсбуці".

Цьогоріч вже всьоме у стінах Львівської національної філармонії імені Мирослава Скорика відбудеться Міжнародний фестиваль літньої пори «Pizzicato e Cantabile», який триватиме з 28 липня по 7 серпня. Вперше в ньому візьмуть участь артисти Луганської обласної філармонії.

Фестиваль об’єднує кращих музикантів з України, Франції та Польщі, географія виступів яких охоплює десятки країн світу.

Гості фестивалю почують шедеври Вівальді, Баха, Моцарта, Ліста, Брамса, Гершвіна та багато інших всесвітньо відомих композицій, які пізнаються з перших акордів.

29 липня відбудеться концерт Академічного симфонічного оркестру «Тромбон і орган». У виконанні тріо тромбонів (Любомир Ліщук, Ігор Шаповалов та Олександр Хохлов) прозвучать композиції епохи барокових майстрів, композиторів межі XIX-XX століть та українського композитора В’ячеслава Назарова.

«А 30 липня запрошуємо всіх, кому дороге та близьке мистецтво радості, краси та віри на концерт Брас-хору філармонії. Протягом двох тижнів артисти України, Франції та Польщі лікуватимуть серця людей вишуканою музикою, які дуже втомилися прокидатися від звуків сирен. Завдяки ніжній музиці, яка заспокоює нервову систему та радує душу, гості зможуть подолати тривоги та трошки розслабитися», - зазначили у філармонії.

Як повідомлялося, оркестр Луганської обласної філармонії виступив на «Pohoda Festival».

Нагадаємо, зараз оркестр перемістився до Львова. «Сєвєродонецьк.онлайн» поспілкувався з директором Луганської обласної філармонії Ігорем Шаповаловим по те, як зараз живуть музиканти, які творчі плани мають та про що мріють.

Фото зі сторінки Луганської обласної філармонії