Переселенців-бізнесменів запрошують на тренінги з грантової підтримки

Переселенців-бізнесменів запрошують на тренінги з грантової підтримки

У серпні для переселенців, які планують отримати грант для бізнесу, проведуть тренінги. Про це повідомила Луганська ОВА.

У рамках урядових ініціатив, згідно з постановами КМУ від 21 червня 2022 р. № 738 “Деякі питання надання грантів бізнесу” та від 24 червня 2022 р. № 736 “Про реалізацію експериментального проєкту щодо надання на конкурсних засадах фінансової підтримки стартапам в Україні, у тому числі в сфері інформаційних технологій”, оголошено проведення заходів, спрямованих на підтримку кандидатів на отримання грантів для бізнесу серед вимушених переселенців та жителів постраждалих регіонів”, - йдеться у повідомленні.

Тренінг “Заповнення заявки на грант через додаток “Дія” відбудеться 16 серпня 2022 року о 14:00.

Тренінг “Розвиток ділових навичок. Маркетинг, збут, продажі” - 23 серпня 2022 року о 14:00.

Консультування, наставництво - до 11 листопада 2022 року із 12:00 до 21:00

Для реєстрації на тренінги потрібно заповнити гугл-форму.

Всі бажаючі взяти участь в урядових грантових проєктах мають можливість отримати безкоштовну допомогу в рамках цієї програми, звернувшись за адресами gobsek58@gmail.com (Звягінцев Сергій) andresimsim65@gmail.com (Сімонов Андрій) або в фейсбуці. Згадані вище консультації, наставництво та тренінгові заходи стали можливими завдяки підтримці Центру міжнародного приватного підприємництва (СІРЕ).

Також проєкт “Економічна підтримка Східної України” пропонує підприємцям з Луганської та Донецької областей безкоштовні консультації з релокації, або перезапуску бізнесу на підконтрольній Україні території.