На окупованій Луганщині готують приміщення під референдуми, а в Білокуракиному партизани залишають для окупантів листівки

В Білокуракиному партизани залишають для окупантів листівки

На окупованій Луганщині почали організовувати приміщення для референдуму.

Про це в рамках Телемарафону повідомив керівник ЛОВЦА Сергій Гайдай. 

«На території міст Рубіжне, Сєвородонецьк, Лисичанська, Кремінна, в Гірській громаді, Попасній -  там жахлива ситуація. І, дійсно, люди вже готові, враховуючи що постачання медикаментів перебито…, проблеми  із їжею, водою… -  їх тахим чином заманюють. В нас є така інформація, що організують вже навіть приміщення, де будуть проходити майбутні референдуми. Тобто вони вже надсилають листи, вони вже стоять по великих містах з плакатиками і зазивають на референдуми», - каже Гайдай.

Він нагадав, що спочатку люди намагалися виходити на проукраїнські мітинги. Але потім це стало небезпечним.

Гайдай підкреслив, що щоб не обіцяли окупанти, вони не зможуть відновити інфраструктуру.

Також в своїх соцмережах Гайдай повідомив, що росіяни мобілізують на окупованих територіях пенсіонерів та неповнолітніх. Але в тому ж окупованому Білокуракиному партизани залишають для окупантів листівки.

листівки

"Українці не погоджуються жити під російською окупацією, тому чинять потужний супротив росіянам. Як показала практика - з листівок все тільки починається. Це попередження. Психологічний тиск, заява своєї присутності. Далі - активні дії. Нагадаю, днями партизани обстріляли колаборантів - так зване «керівництво» Біловодська, знищили розподільну коробку залізниці у Сватовому", - каже Гайдай.

листівки окупантам

Нагадаємо, росіяни зруйнували міста та села в Луганській області, а тепер змушують безхатченків за їжу йти на референдум, знищуючи в людині людину.

Фото очільника області