Гайдай розповів, в яких областях почнуть видавати житло переселенцям з Луганщини

Гайдай розповів, в яких областях почнуть видавати житло переселенцям з Луганщини

Керівник Луганської ОВЦА Сергій Гайдай озвучив три локації, де будуть видавати житло для переселенців з Луганської області.

Про це він розповів у прямому ефірі на своїй сторінці в «Фейсбуці».

«В нас вже є 3 локації, 3 області, де ми працюємо, не просто в теорії, а вже на практиці, крокуємо в напрямку будівництва або ремонту будівель для того, щоб видавати житло для наших луганчан, які виїхали. Це Київська область, це Закарпатська область, це Хмельницька область і ми на цьому не зупиняємось. Можливо, протягом тижня, я зможу анонсувати ще якусь область», - розповів Гайдай.

Він додав, що колаборантів чекає доля зрадників.

«Ніде не буде вам спокою…Ніколи ви не будете відчувати себе в безпеці. Бо партизанський рух ще ніхто ніколи не перемагав», - заявив він.

Також Гайдай прокоментував заяву окупантів про те, що міста, наприклад Попасну, немає сенсу відновлювати.

«Чудові покращення від русні… В цьому вся сутність «руського миру», - каже очільник області.

Він додав, що окупанти ретельно готуються до референдуму. Проте наголосив: вся територія області буде повернута і закликав людей, що залишилися, чекати та вірити.

«Часто отримую запитання, чому відео знімаю в машині. Тому що зараз багато поїздок. Зараз немає сенсу сидіти в офісі, тому що ми відкриваємо хаби в різних областях. Вони відкриваються не так легко, як хотілося б. Десь велика оренда, десь не ті приміщення, десь юридичні питання», - розповів Гайдай.

Зараз він часто зустрічається з людьми. Намагається анонсувати поїздки. Перша зустріч була на Київщині.

«Напевно, це треба людям і мені так само треба, тому що треба розуміти від першоджерела, від людей почути те, що в них наболіло», - вважає очільник області.

Хаби, за його словами, будуть відкриті всюди.

«Найближчим часом мобільні оператори будуть надсилати людям, які вимушено виїхали в евакуацію і проживають в різних областях, смс просто те, що в вашій області..., в такому-то місці відкрився хаб і ви можете зателефонувати за таким-то номером», - розповів Гайдай.

Вже співпрацюють з оператором «Водафон».

Раніше Гайдай повідомив, що буде зроблено банк житла для ВПО.


 

Фото create.vista.com