Лисичанська ВЦА виділила понад 64 мільйони гривень для ЗСУ

Лисичанська ВЦА виділила понад 64 мільйони гривень для ЗСУ

Понад 64 мільйони гривень виділила ВЦА Лисичанська від початку бойових дій на підтримку оборонців України. Про це повідомила Луганська ОВА.

“Лисичанська громада від початку активних бойових дій підтримувала військові частини, які зараз боронять східний фронт. Кошти на придбання конче необхідних в умовах маневреної оборони, паливно-мастильних матеріалів, обладнання та екіпірування отримали п’ять підрозділів”, - йдеться в повідомленні.

“Ми не втрачаємо віри у відданість та силу наших захисників, а вони відчувають нашу допомогу. Переконаний, що завдяки підтримці тилу, наші бійці продовжуватимуть бити ворога до повного розгрому”, – наголосив очільник Лисичанської ВЦА Валерій Шибіко.

Зокрема, допомогу отримали чотири бригади Збройних Сил України та підрозділ Державної прикордонної служби - Третьго прикордонного загону імені Героя України полковника Євгенія Пікуса. Допомогла громада також бійцям 92 окремої механiзованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка, 57 окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка та 43 окремої артилерійської бригади імені гетьмана Тараса Трясила.

Тепер окупований Лисичанськ очолив бойовик "лнр" Андрій Скорий.