В окупованому Щасті робітники Московського водоканалу жаліються путіну (ВІДЕО)

В окупованому Щасті робітники Московського водоканалу жаліються путіну

У місті Щастя Луганської області, що знаходиться зараз під окупацією, робітники Московського водоканалу поскаржилися на умови праці.

Про це йдеться у їхньому відеозверненні.

«Ми трудовий колектив з Росії. Знаходимося у відрядженні від акціонерного товариства «Мосводоканал» в Луганській області, в місті Щастя. Звертаємося до президента рф з проханням допомоги з оплатою праці Приймаючи рішення приїхати на відновлення «ЛНР», ми навіть не думали, що можемо бути обдуреними, враховуючи ту увагу суспільства, яка привернута до даної проблеми», - каже робітник.

За його словами, вони працюють без трудового договору.

«Вимагаємо його укласти на умовах, що обговорювалися при наймі і що не були задовільнені», - повідомив робітник.

Водночас у Сєвєродонецьку запрацювала перша пекарня. В день планується випікати 1200 одиниць хліба. Окупанти планують його продавати, а частину роздавати як допомогу на ринках «Купець» та «Злагода». Також в колишньому кафе «Дежавю» на вул. Новікова, 11 тепер роздають гарячі обіди.

Враховуючи те, що більша частина медиків виїхала з окупованого міста, до Сєвєродонецька приїхала бригада з Пермі. Всього прибуло 15 людей.

Як повідомлялося, раніше в мережі з'явилися фото з єдиного у Сєвєродонецьку супермаркета. Ціни в ньому дорогі. Наприклад, кіло сиру обійдеться майже в 500 грн.