Молодь привітала Лисичанськ з Днем міста

Молодь привітала Лисичанськ з Днем міста

Представники молодіжних хабів “MyFoxHub”, які роз’їхались по різним куточкам України та Європи, записали поздоровлення Лисичанську до Дня міста.

“Нам довелося залишити наші неймовірно круті та затишні простори. Нашу дружню команду розкидало по різним куточкам країни та світу! Але не дивлячись на це, кожен з нас продовжував по-своєму бути вірним своїй справі, займачись волонтерством чи благодійністю!

Однак одна дуже важлива подія змогла знову об'єднати нас в одне ціле! Це День народження нашого рідного міста! Ми, як найактивніша молодь міста не можемо не привітати його!

Кажуть "Діти - наше майбутнє"! А ми вважаємо, що "Молодь - це теперешнє! Саме молодь змінює світ!"

І ми обіцяємо, тобі, наш любий Лисичанську, що ми обов'язково повернемося, відновимо і тебе, і наші молодіжні простори та з новими силами та планами змінимо твоє життя на краще!”, - йдеться в повідомленні.

Мережа молодіжних платформ “MyFoxHub” була представлена трьома сучасними молодіжними просторами в Лисичанську: BIBLIOHUB у центральнiй бібліотецi Лисичанської централізованої бібліотечної системи, FREEDOMHUB в Палацi культури ім. Володимира Сосюри, та GENERATION CENTR HUB у міському Палацi культури.

Діяльність хабів була спрямована на забезпечення комфортних умов для неформальної освіти, проведення соціальних та культурних заходів, громадських обговорень та якісного проведення дозвілля. Наразі усі локації в Лисичанську зруйновані, або захоплені окупантами.

Також в день народження Лисичанська пропонують долучитись до перегляду виставок лисичанських майстрів фотомистецтва.