Президент вручив ордени «Золота Зірка» Героям України та родинам загиблих воїнів-захисників Сєвєродонецька

Президент вручив ордени «Золота Зірка» Героям України та родинам загиблих воїнів-захисників Сєвєродонецька

З нагоди 30-ї річниці воєнної розвідки України Президент Володимир Зеленський зустрівся з військовослужбовцями Головного управління розвідки Міністерства оборони України та вручив державні нагороди.

Про це повідомляє сайт голови держави.

Глава держави вручив ордени «Золота Зірка» Героям України та родинам загиблих воїнів, яким це звання присвоєно посмертно.

Зокрема, орден з рук Володимира Зеленського отримали рідні Героя України майора Юрія Назарука, який загинув на початку червня, виконуючи бойові завдання в місті Сєвєродонецьку Луганської області.

Орден «Золота Зірка» одержали також члени родини молодшого лейтенанта Олександра Чуба, який у березні-червні виконував спеціальні завдання в різних регіонах країни. Він загинув під час виконання бойового завдання в Сєвєродонецьку.

Також голова держави вручив ордени та медалі працівникам ГУР Міноборони за особисту мужність, самовіддані дії, виявлені в захисті державного суверенітету й територіальної цілісності України, зразкове виконання військового обов’язку.

Нагадаємо, головнокомандувач ЗСУ вперше вручив бойові прапори бригадам територіальної оборониЗа заслуги на полі бою право на першочергове отримання прапорів було надано п’ятьом бригадам, серед яких і 111-та окрема бригада територіальної оборони (територіальна оборона Луганської області).

Фото Офісу Президента України