Росіяни підтягують на Луганщину резерви (ВІДЕО)

Росіяни підтягують на Луганщину резерви. Фото Генштабу

Російська армія перекидає резерви з боку Сватового на Луганщині.

Про це в ефірі телемарафону розповів керівник Луганської ОВЦА Сергій Гайдай.

«На Луганщині підтягує резерви з боку Сватового російська армія, тому що вони розуміють, що такий величезний прорив, який зробили в Харківській області наші військові, то, напевно, ніхто з рашистів не очікував», - каже Гайдай.

Також, за його словами, під час активних бойових дій у Рубіжному навесні росіяни відбирали дітей в жінок, а останніх направляли до блокпостів ЗСУ та вимушували дістати будь-яку інформацію.

«Є такі факти, коли більше ста дітей вивезли в Росію з тих, де були батьки позбавлені десь опікунських, батьківських прав…Коли тривали бої потужні саме в Рубіжному, то дуже жахливі факти були, коли просто забирали дітей в жінок, а жінок відправляли на блокпости саме наших захисників для того, щоб вони з'ясовували, скільки на блокпостах знаходиться військових, скільки і яка техніка. І погрожували, що якщо вони не принесуть цю інформацію, то вони або заберуть дітей, або навіть повбивають», - розповів Гайдай.

Також канал "Сєвєродонецьк. Донбас" опублікував повідомлення, які їм надсилають користувачі. Багато інформації з'явилося вчора.

"Через Щастя пройшла колона: понтонна переправа, панцир та особисте забезпечення", - пишуть люди.

"Через Старобільськ уже проходить 4 колони! З боку Луганська у бік центру...У кожній колоні 15-20 машин (переважно транспортні, з піхотою)", - пишуть підписники.

Далі виклали відео.

"Рух колони ворога в Сватово з публікації вище. Так кацапи, ми знаємо кожен ваш крок", - пишуть підписники. 

"Сватово. ЗСУ вдарили чітко по складам БК окупантів, місцеві дали чітку наводку. Кацапи жаліюттся, що їх здають, що до них відносяться як до шматка гівна", - таке повідомлення з'явилося вчора. 

Раніше Гайдай окреслив перспективи Луганської області і назвав їх непоганими.