Окупанти відключили мобільний зв'язок на Луганщині

Окупанти відключили мобільний зв'язок на Луганщині

Для «підвищення обороноздатності» росіяни відключили мобільний Інтернет на Луганщині, у бік рф продовжують вивозити награбоване.

Про це повідомляє Луганська ОДА.

Як пояснює місцевий оператор, це розпорядження органів окупаційної влади – для забезпечення обороноздатності і безпеки.

мобільний

Водночас, черги на пунктах пропуску вже котрий день не меншають. Лише на ділянці траси Старобільськ – Луганськ відзначено близько трьохсот цивільних автомобілів, переважно із державними номерними знаками Харківської області. Більшість транспортних засобів – із причепами, завантаженими награбованим майном, за кермом російські військові.

Протягом доби для підтримки дій наземних угруповань авіація Сил оборони завдала 12 ударів по місцях зосередження живої сили і техніки противника.

Українські військові успішно відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Спірне, Майорськ, Одрадівка, Весела Долина, Водяне, Авдіївка, Безіменне та Новогригорівка.

За 13 вересня ворог обстріляв інфраструктуру із танків, мінометів та артилерії, зокрема:
на Краматорському напрямку – населені пункти Яремівка, Тетянівка, Райгородок, Сіверськ, Білогорівка, Крива Лука, Спірне, Верхньокам’янське, Дронівка, Григорівка та Званівка;
на Бахмутському напрямку – населені пункти Юр’ївка, Нью-Йорк, Миколаївка, Миколаївка Друга, Зайцеве, Соледар, Бахмут, Бахмутське та Яковлівка.

Водночас військове керівництво рф продовжує пошук бажаючих воювати серед ув’язнених, зокрема, в колоніях Тульської області. Обіцяють засудженим зняття судимості в обмін на службу терміном три місяці, для рецидивістів або засуджених за особливо тяжкі злочини – шість місяців. Проте жодні контракти із бажаючими не підписуються.

Як раінше повідомляв голова Сєвєродонецької РДА Роман Власенко, зараз на окупованій території черги на луганський напрямок. А також на росію.

На АЗС чималі черги. Також повідомляється про зростання цін на бензин.