В окупантів проблеми з паливом, на кордоні з росією черги

В окупантів проблеми з паливом, на кордоні черги

На окупованій Луганщині проблеми з паливом.

Про це повідомляє телеграм-канал «Сєвєродонецьк.times».

На АЗС чималі черги. Також повідомляється про зростання цін на бензин.

На відео чоловік запитує, чи давно немає немає бензину.

«Тижні два», - відповідає жінка.

Чоловік каже, що це відбувається в Кремінському районі. Ціни злетили, хоча раніше буди меншими, аніж в росіїї. В черзі стоять по декілька десятків автівок.

Інший телеграм-канал «Сєвєродонецьк. Донбас» теж повідомляє про складну ситуацію з паливом в окупантів.

"У Біловодську великі черги на заправках. Ціна змінюється кілька раз на день, у селищі паніка. Колаборанти не знають, що робити. Відділок поліції ще не покинули, але вже збираються, судячи по чергам. Під Міловим черга на Чєртково (кордон з рф) учора, 11.09.22 була десь з кілометр. Це все за словами мого батька", - пишуть користувачі каналу.

У Луганську теж величезні черги на заправках.

«Також є точна інформація, що паливо з росії до Луганська вже завозити не будуть, що говорить про те, що Росія вже й сама знає, що Луганськ скоро повернеться до України. Ну а тим колаборантам, зрадникам і силовикам так званим «лнр», які не змогли або не встигли заправити свої авто, доведеться залишитися і відповісти перед українським правосуддя, ну або просто бігти пішки до Ізварина», - пишуть читачі каналу.

Луганська ОДА також повідомляє про проблеми з паливом.

«Вже повідомлялося, що через контрнаступ наших Збройних сил, у напрямку Луганська та кордону з рф вишукувалися величезні черги з автівок. Не менші черги і на АЗС області – там, де бензин та дизпаливо ще не закінчилося. Ті, хто вирішив залишитися, скупають в магазинах усе, що там є», - йдеться в повідомленні.

Раніше керівник ЛОВЦА Сергій Гайдай повідомляв, що у звільнених населених пунктах на Луганщині ЗСУ проводять зачистку, тому заради безпеки їх ще зарано називати.