У Сватовому знищили місцеву окупаційну комендатуру, поранені "вагнерівці" вже відмовляються воювати

У Сватовому знищено місцеву окупаційну комендатуру

Українське командування підтверджує знищення комендатури в місті Сватове, де противник організував штаб та склад боєприпасів.

Про це повідомляє Луганська ОДА.

Минулої доби там пролунали кілька вибухів. Вони сталися в комендатурі, колишньому МКДС та складах боєкомплекту в районі АТП. Всі ці об’єкти російські окупанти використовували для зазначених вище потреб.

На фоні значних втрат на фронті росіяни продовжують примусову мобілізацію. Значна кількість поранених навіть із нещодавно призваних «вагнерівців» поступила до першої міської лікарні Луганська та відмовляється повернутися до лав збройних формувань окупанта.

Протягом 20 вересня авіація Сил оборони завдала понад 20 ударів по ворожих позиціях.

Підтверджено ураження 19 районів зосередження живої сили і військової техніки противника та позицій зенітних ракетних комплексів.

Ракетні війська і артилерія за минулу добу завдали вогневе ураження по 40 об’єктах противника. Зокрема по 20 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 13 районах зосередження артилерії, а також по 7 складах боєприпасів.

Наші війська відбили атаки противника в районах населених пунктів Веселе, Курдюмівка, Миколаївка Друга, Бахмутське, Зайцеве, Майорськ, Первомайське, Мар’їнка та Новомихайлівка.

Нагадаємо, 70 % російських солдат, що перебували в ураженому приміщенні в Сватовому, загинули. У Новоайдарі знищено 50 одиниць військової техніки рф.