Переселенці з Сєвєродонецька вийшли на мітинг проти псевдореферендуму

Переселенці з Сєвєродонецька вийшли на мітинг проти псевдореферендуму

У Дніпрі 26 вересня у сквері біля ПК “Металург” відбувся черговий мітинг переселенців з Луганщини та Донеччини, які виступають проти проведення “референдумів” на окупованих територіях, передає видання “Наше місто“.

Кожен з них вважає, що це незаконно і користі окупованому населенню не принесе. Крім того, прийнявши участь у “референдумі”, українці зрадять свою Батьківщину.

Мітінг

“28 лютого я вивіз дружину, тещу та дитину до Дніпра. Сам сюди приїхав близько місяця тому. Я не підтримую ці «референдуми», тому і виїхав з рідного міста до їх проведення. Це незаконно і ніяк не сприяє урегулюванню конфлікту. Після їх проведення, нормального життя не буде. Я дуже хочу повернутись додому. Але не зараз, а коли моє місто буде підконтрольне українській владі”, – розповідає сєвєродончанин Ігор Ботвина.

Мітинг у Дніпрі

“Псевдореферендум – це незаконне дійство, яке вчиняє росія на нашій території. Мало того, що ця країна вторглася на нашу землю, так ще й намагається незаконним шляхом приєднати до себе наші території”, – сказала переселенка з Кремінної Людмила Заморена.

Мітинг проти референдуму

Відучора переселенці з Луганської області виходять на вулиці та площі українських міст, аби висловити невдоволення тим, що відбувається на окупованих територіях.