“Викрали навіть кушетки”. Окупанти відкрили медцентр в Луганську з награбованим обладнанням

“Викрали навіть кушетки”. Окупанти відкрили медцентр в Луганську з награбованим обладнанням

Медичний центр з викраденим на окупованій після 24 лютого частині Луганської області відкрили окупанти в Луганську. Про це у соцмережах повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

“З лютого рашисти тільки те й робили, що розграбовували Луганщину. КАМАЗами до окупованого Луганська чи рф орки вивозили те, чого ніколи не бачили: високотехнологічне медичне обладнання, освітянські гаджети, меблі, сантехніку. Майже кожну будівлю держструктур та будинки людей в наших населених пунктах, росіяни “обстежили” та “звільнили” від майна”, - написав Гайдай.

За його словами, викрадена медична техніка та обладнання “вспливли” в Луганську на відкритті “сучасного медичного центру для жителів республіки”. Українські лікарі по фото в пропагандистских ЗМІ впізнали апарати, якими самі користувались ще півроку тому.

“Чи вміють рашисти хоча б ними користуватися? Чи просто гарні коробочки для картинки? Турботливо викрали навіть кушетки. Ми скоро в наш Луганськ збираємося, думаю, заскочимо в медцентр…майно треба повернути… і українське місто, звичайно, теж”, - написав Сергій Гайдай.

Нагадаємо, вчора на Луганщині закінчився псевдореферендум.