Самопроголошену “лнр” мають приєднати до росії до кінця тижня. Антифейк

Самопроголошену “лнр” мають приєднати до росії до кінця тижня. Антифейк

Впродовж тижня псевдореспубліку “лнр” мають включити до складу рф. Про це в ефірі росЗМІ заявив голова представництва “республіки” в росії Родіон Мирошник.

За його словами, для цього має бути підписана “міжнародна угода”, яка вже на “столах у депутатів парламенту”.

“Є попередній календар, він достатньо відомий, проте саме російська сторона визначить точні дати проведення цих процедур. Локомотив пішов, його неможливо зупинити, ми на фінішній прямій”, - сказав Мирошник.

За планами окупантів, “лнр” має увійти до складу росії у якості республіки та отримати автономні права.

“Ми не розраховуємо на визнання Заходу і не будемо витрачати на це свій час. Ми не зважаємо на садо-мазо заяви окремих європейських політиків”, - додав окупант.

Мирошник

Проте, схоже, що росія на заяви європейських та американських політиків зважає.

Як розповів журналістам “Сєвєродонецьк онлайн” політичний експерт Олексій Голобуцький, планувалося, що росія визнає результати псевдореферендуму впродовж трьох днів, а 28 та 29 вересня мали б відбутися засідання “ради федерації” та “держдуми”, ала наразі їх перенесли на 4 жовтня і все йде до того, що цю дату посунуть на 8 листопада.

“Взагалі офіційна РФ якось дуже розмито говорить про це визнання. Таке враження, що в процесі помінялась концепція. На сайтах кремля новин, котрі би підтвердили оце “виляння”, поки немає. Але виглядає все саме так: що путін вже не впевнений, чи буде для нього офіційна анексія саме зараз найкращим варіантом, чи все ж почекати хоча б, чи взагалі креативно скасувати”, - сказав експерт.

На його думку така невпевненість кремля пов’язана з “умисним припиненням” через вибух роботи “Північного потоку 2”. Не важливо, диверсія це чи аварія, але росії дали зрозуміти, що можливість газового шантажу вона втратила разом з відкриттям Балтійського газогону.

Балтійський газогін

“Тож цілком ймовірно, що Путін дає задню. Або наводить для чогось туман на ситуацію. Третій варіант: він просто не знає, що робити, і в паніці. Бо все виглядало так: раптова часткова мобілізація, раптово організовані за відмашкою Путіна референдуми з намальованим потрібним результатом – і все неорганізовано, все похапцем, бо треба було бігом. А тепер раптом виявляється, що поспіх був не настільки потрібним”, - сказав Олексій Голобуцький.

Натомість пропагандисти кремля продовжують залякувати Європу та США ядерним апокаліпсисом. Росіяни цілком серйозно розглядають можливі сценарії знищення частини континенту.

“Мовляв, Карибська криза була нічим порівняно з наявними ядерними погрозами Росії, тож краще домовлятись – або Росія знищить все і всіх.

Північний потік

Натякають на існування дедлайну ультиматуму: нібито “до 3:00 3.10.22” Україна має капітулювати і здати Кремлю всю владу, крім голів військових відомств, яких очевидно, просто ліквідовувати на місці зібрались. Підписантами Кремль натякає стати США, ЄС, Україні, Росії, тоді Радбезу ООН і Генасамблеї ООН”, - сказав експерт.

Якщо ж ультиматум проігнорують, то першим погрожують знищити газотранспортну систему і ТЕЦ України, і дати 24 години на роздуми. Далі - знищення всіх мостів через Дніпро і знову 24 години на капітуляцію. Потім погрожують стерти Одесу та Миколаїв, висадити десант та танковим маршем захопити Україну.

Ядерний взрив

“Навіть ці психи розуміють, що НАТО відреагує. Тому озвучили і для Європи план на враження. Вже місяць з Білорусі вилітають ланки літаків з репетиціями завдання ударів гіперзвуковою ракетою з ядерною тактичною частиною на 25 кілотонн. Це якщо буде перекидування війська з Польщі. «Польща, Чехія, країни Балтії не дарма вже проводять навчання зі швидкої евакуації при загрозі ядерних ударів» - відкрита погроза, що такі удари планується завдати”, - каже Голобуцький.

Експерт зазначає, якщо кремль заявляє про готовність до от цього всього – попереднє знищення всієї інфраструктури, мостів, Одеси і Миколаєва – так що їм заважало це зробити протягом сімох місяців?

“В будь-якому випадку і незалежно від того, яка частина з погроз є блефом, Росія такими ультиматумами ударними темпами закопує себе. Бо так, ідіоти косорукі, зброя гнила, мобіки ніякі – але ж НАТО почуття гумору не має. І цілком серйозно накопичує критичну масу приводів врешті втрутитись напряму, - додав експерт.

Про те, що росія не поспішає визнавати референдум хвилюються й місцеві гауляйтери. Як розповів голова Луганської ОВА Сергій Гайдай в ефірі Національного телемарафону, коли ще не встигли порахувати голоси, ватажок “лнр” вже поїхав до Москви.

Референдум

“Орки намалювали 98% за приєднання до рф і відправили пасічника на уклін в бункер. Коли рашисти почали рахувати “бюлетені”, зрозуміли, що пустих якось багато, тож так захопилися малюванням “галочок”, що вийшло ніби загалом у “виборах без вибору” взяли участь понад 1,6 млн людей.

Забагато “голосів”. 

Більше, ніж є насправді людей. 

Виходить, що на псевдореферендумі на Луганщині “голосували” і діти, і “мертві душі”. А десь не “голосували” взагалі, просто намалювали загальний результат. Напевно, була спокуса намалювати 99,9%, але стрималися і вийшло 98,42% “за”. Цивілізований світ ніколи не визнає цього цирку. Мешканці Луганщині ніколи не приймуть рашистський режим”, - сказав Сергій Гайдай.

Референдум

Тим часом росЗМІ ширять інформацію, що 30 вересня відбудеться зустріч путіна з гауляйтерами 4 окупованих областей України для підписання “договорів про вступ до рф”. Наскільки ця процедура є легітимною для росії, коли самі пропагандисти раніше детально розписували увесь механізм “приєднання”, не важливо, бо в цій країні дійсно можна визнати будь що одним підписом диктатора. Також на 30 вересня анонсована “велика промова” путіна.

Як проходив останній день псевдореферендуму на Луганщині, читайте в матеріалі "Сєвєродонецьк онлайн".