На Луганщині окупанти розшукують чоловіків для мобілізації дронами

На Луганщині окупанти розшукують чоловіків для мобілізації дронами

В так званій «лнр» чоловіків призовного віку окупанти шукають дронами.

Про це повідомляє Луганська ОДА.

У мобілізації окупанти дійшли до студентів очної форми, які сподівались на відстрочку на декілька років. До того ж, чоловіків для примусової мобілізації тепер шукають ретельніше. Воєнкоми в Хрустальному запустили вулицями міста дронів.

Водночас ЗСУ вже наблизилися майже впритул до північно-західної адмінмежі Луганщини.

Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 22 удари. Підтверджено ураження 3 опорних пунктів, 16 районів зосередження озброєння та військової техніки, а також 3 зенітних ракетних комплексів противника. Крім того,українські підрозділи ППО знищили два БпЛА ворога.

Ракетні війська і артилерія упродовж 3 жовтня уразили 2 пункти управління, 12 районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, 2 склади з боєприпасами, об’єкт протиповітряної оборони, а також 5 інших важливих об’єктів противника.

Відбиті атаки противника в районах населених пунктів Виїмка, Майорськ, Спірне, Озерянівка, Бахмутське, Кам’янка та Тернові Поди.

Росіяни із багатьох видів озброєння обстрілювали населені пункти:

  • на Краматорському напрямку: Білогорівка, Верхньокам’янське, Серебрянка, Дружелюбівка, Дворічна, Роздолівка, Ямпіль;
  • на Бахмутському напрямку: Соледар, Бахмут, Майорськ, Зайцеве, Яковлівка, Бахмутське, Веселе.

Також у держдумі рф заявили, що відбудова Сєвєродонецька, Лисичанська та Попасної розпочнеться, «як тільки цього дозволятиме оперативна обстановка».

Водночас, та ж сама оперативна обстановка не заважала упродовж цих місяців організовувати купу масових заходів і провести так званий «референдум». Проте замінити зайву ділянку водо- чи газопроводу упродовж трьох місяців безпечної можливості не було.

Як повідомлялося, у Щасті мобілізовані з Луганщини живуть просто неба. Їм погрожують розправою за дезертирство.