В шелтері для переселенців з Луганщини будують дитячий майданчик

В шелтері для переселенців з Луганщини будують дитячий майданчик

Переселенці з Луганщини в Дніпрі будують дитячий майданчик та квітник на території шелтеру. Про це повідомила директорка Шелтеру переселенців з Луганщини Ганна Рясна.

За її словами, наразі вже підходять до кінця роботи з проведення благоустрою території та облаштування сучасного дитячого майданчика. Сучасні гойдалки, розвиваючі елементи, гірка, пісочниця незабаром будуть радувати як тих дітей, що проживають в Шелтері, так і тих, хто мешкає у прилеглих кварталах.

Проєкт реалізується задля створення комфортних умов для активного та безпечного дозвілля найдорожчого: наших дітей. Водночас, простір сприятиме згуртуванню дитячого колективу та його інтеграції до громади міста Дніпра.

Поява дитячого майданчика – результат роботи ініціативної групи «Берегиня» та Департаменут міжнародної технічної допомоги Луганської ОВА. Ініціатива реалізується за фінансової підтримки UNDP Ukraine / ПРООН в Україні

Також на території шелтеру жителі розгорнули квітник.

Квітник

“Краса врятує світ....навіть в тяжкі часи люди не перестають любити, співати, радіти, бо так чи інакше життя продовжується. В Шелтер переселенців Луганщини ми створюємо невеликий квітник і хотіли б ,щоб він поповнювався. Якщо у вас є чим поділитися з нами, будемо безмежно вдячні, - каже директорка.

Реалізується проєкт допомагає Чеська неурядова організація People in Need, Громадська організація "Світло культури".

Переселенці з Лисичанська відкрили в Дніпрі шелтер для ВПО Луганщини наприкінці травня.