Ювенальні поліцейські допомагають адаптуватися дітям з Луганщини

Ювенальні поліцейські допомагають адаптуватися дітям з Луганщини

Ювенальна поліція Луганщини розпочинає акцію «Event з поліцейським для дітей Луганської області». Поліцейські щовихідних влаштовуватимуть для дітей переселенців розважальні заходи, щоб допомогти адаптуватися в евакуації.

Про це повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції Луганщини.

Для кращої адаптації дітей, що через війну покинули нашу Луганщину, поліцейські запланували невеликі розважальні заходи із залученням родин – переселенців.

Наразі ювенальні копи мають команду волонтерів-поліцейських, які із задоволенням, кожні вихідні проведуть з дітками – тимчасово переміщеними особами.

Перший такий захід проведений для Каті та Гордія, які раніше мешкали у Сєвєродонецьку. Майстер-клас із виготовлення цукерок для маленьких переселенців відбувся в одному з кафе-кондитерських м. Дніпро.

Кожна дитина полюбляє солодощі, а можливість самостійно виготовити льодяники викликала в дітей неабиякий захват. Діти змогли не тільки відчути себе в ролі майстрів по виготовленню цукерок, а й виступили в ролі найчесніших маленьких дегустаторів, отримавши змогу спробувати власноруч виготовлені солодощі.

Поліція

Діти – вимушені переселенці зараз як ніколи потребують уваги дорослих. Навіть таке маленьке свято на деякий час урізноманітнило буденність діточок, відволікло малечу від негативних думок, та зарядило позитивом та гарним настроєм.

Поліція

Подібні заходи, організовані поліцейськими Луганщини й волонтерами м. Дніпро триватимуть й надалі.

Правоохоронці намагаються зустрітись та провести подібні заходи для якомога більшої кількості дітей.

Поілція

Раніше повідомлялось, що протягом минулої доби поліцейські Луганщини відреагували на 12 повідомлень про злочини та події.