На Луганщині бойовики затримали двох місцевих жителів

На Луганщині бойовики затримали двох місцевих жителів

До поліції Луганської обалсті надійшли повідомлення про незаконне позбавлення волі двох мешканців області військовослужбовцями рф та представниками комендатури незаконних збройних формувань так званої «лнр».

Про це повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції Луганщини. 

Також протягом вихідних днів, 8 - 9 жовтня, поліцейські Луганської області відреагували на 9 повідомлень про злочини та події.

Серед них, 1 повідомлення про пошкодження квартири у м. Рубіжне, внаслідок обстрілів окупаційними військами рф.

Також, зареєстровано 3 факти мародерств у містах Сєвєродонецьк та Лисичанськ. Невідомі викрали майно, побутову техніку та меблі з будинків місцевих мешканців.

Зареєстровано повідомлення мешканця Старобільського району про те, що військовослужбовці рф незаконно проникли на територію його домоволодіння та заволоділи автомобілем, документами, телефонами та ноутбуком заявника. Після чого нанесли заявнику тілесні ушкодження та вивезли до лісу. Наразі чоловік у безпечному регіоні України.

Поліцейські встановили колаборантку, мешканку Сватівського району, яка, з метою посягання на державний суверенітет та територіальну цілісність України, взяла участь в організації та проведенні незаконного «референдуму» на тимчасово окупованій території Луганської області. 

Раніше повідомлялось, що на окупованій території Сватівщини росіяни мінують та підривають мости, обстрілюють визволені ЗСУ населені пункти.