В Лисичанську місцеві жителі та окупанти грабують квартири

В Лисичанську місцеві жителі та окупанти грабують квартири

Поліцейські Луганської області зареєстрували два повідомлення за фактом мародерств. У м. Лисичанськ сусіди заявника проникли до його будинку, звідки скоїли крадіжку побутової техніки та майна.

Про це повідомила пресслужба ГУ Нацполіції Луганщини.

Також у Лисичанську невідомі у військовій формі рф проникли до квартири заявниці, звідки скоїли крадіжку побутової техніки, меблів та іншого майна.

Загалом протягом минулої доби, поліцейські Луганщини відреагували на 18 звернень про злочини та події

Серед них 3 повідомлення про руйнування, внаслідок обстрілів окупаційними військами рф, будинку та квартир у містах Попасна та Рубіжне й у смт Тошківка.

Також зареєстровано інформацію про те, що представники російських окупаційних військ захопили будівлю та споруди одного з акціонерних товариств.

Зареєстровано три повідомлення за фактом незаконного заволодіння транспортними засобами, які знаходились у містах Сєвєродонецьк та Щастя і с. Щедрищево.

Встановлюється місцезнаходження мешканця м. Сєвєродонецьк, з яким рідні втратили зв'язок.

До поліції надійшло повідомлення чоловіка, про те, що йому в додатку «Телеграм» надійшло посилання про отримання грошових коштів, як тимчасово переміщеній особі. Заявник перейшов за посиланням та заповнив анкету, а в подальшому виявив, що з його банківської картки були зняті грошові кошти.

Раніше повідомлялось, що Служба безпеки України ліквідувала дві групи диверсантів пвк «вагнер» на Харківщині.