На окупованій Луганщині почалися бунти серед мобілізованих

На окупованій Луганщині почалися бунти серед мобілізованих

На Луганщині в окупантів продовжуються бунти серед мобілізованих.

Про це повідомляє Луганська ОДА.

Так, на одному з навчальних полігонів східного військового округу, через низький рівень забезпечення, недотримання санітарних норм, неналежне харчування та відсутність нормальних умов для проживання, понад сто мобілізованих відмовляються виконувати будь-які накази командування та залишати казарму.

Тим часом, окупанти задля власної безпеки вимкнули в Кремінній світло, а разом із ним і зв'язок, повністю ізолювавши місцеве населення від зовнішнього світу. Місто майже пусте – всі в підвалах та погребах.

Тільки за 11 жовтня українська авіація завдала п’ятнадцять ударів. Підтверджено ураження тринадцяти районів зосередження озброєння та військової техніки, а також двох систем протиповітряної оборони противника.

Ракетні війська і артилерія уразили дванадцять пунктів управління, сімнадцять районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, чотири склади боєприпасів, а також понад двадцять інших важливих об’єктів ворога.

Сили оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Миколаївка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Майорськ, Первомайське та Красногорівка.

Росіяни з різних видів озброєння обстріляли:

  • на Краматорському напрямку: Першотравневе, Ковалівка, Терни, Ямполівка, Торське, Серебрянка, Білогорівка, Сіверськ, Райгородок, Новоєгорівка, Греківка, Макіївка, Нове, Новолюбівка;
  • на Бахмутському напрямку: Білогорівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Кліщіївка, Одрадівка, Опитне, Майорськ, Спірне, Яковлівка, Веселе, Нью-Йорк.

Як повідомлялось, окупанти викладають відео мобілізованих за указом путіна на фронті в Україні. Мобілізовані 11 днів тому з Москви потрапили до Сватового на Луганщині.