Мобілізовані окупанти вже воюють на Луганщині

Мобілізовані окупанти вже воюють на Луганщині

Окупанти викладають відео мобілізованих за указом путіна на фронті в Україні. Мобілізовані 11 днів тому з Москви потрапили до Сватового на Луганщині.

Про це повідомляє телеграм канал “БУТУСОВ ПЛЮС”.

На подступах до Сватового вже йдуть бої, але мобілізованих до бойових дій готували лише один день. Підготовка складалася з відстрілу трьох рожків набоїв з автомату на полігоні.

Також звертають увагу на низьку якість форми збройних сил рф та формені армійські берці, які більшість російських військових намагаються не носити.

Як повідомляє Генштаб ЗСУ, авіація Сил оборони України 10 жовтня завдала 6 ударів. Підтверджено ураження 4 місць зосередження озброєння та військової техніки, а також 2 зенітних ракетних комплексів противника. Крім того, підрозділи ППО знищили ворожий літак Су-25.

Ракетні війська і артилерія уразили пункт управління, чотири райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, зенітний ракетний комплекс С-300 противника та склад з боєприпасами.

Відбито атаки окупантів в районах населених пунктів Бахмут, Бахмутське, Майорськ, Соледар та Первомайське.

Із різних видів озброєння росіяни обстріляли наступні населені пункти:

- на Слобожанському напрямку: Івашки, Стрілеча, Гурівка, Кам’янка, Дворічна, Стельмахівка, Борщова, Сотницький Козачок, Гур’їв Козачок, Козача Лопань, Вільхуватка та Чугунівка;
- на Краматорському напрямку: Білогорівка, Греківка, Новоєгорівка, Райгородок, Першотравневе, Новолюбівка, Макіївка, Нове, Зарічне, Терни, Серебрянка та Григорівка;
- на Бахмутському напрямку: Сіверськ, Соледар, Бахмут, Бахмутське, Майорськ, Курдюмівка, Нью-Йорк, Красна Гора, Часів Яр, Яковлівка, Зеленопілля та Одрадівка.

Раніше повідомлялось, що на Луганщині окупанти ловлять дезертирів.