“Вони всі сатаністи”. Колишній “народний губернатор” з Сєвєродонецька погрожує вбити усіх українців

“Вони всі сатаністи”. Колишній “народний губернатор” з Сєвєродонецька погрожує вбити усіх українців

Вбити усіх українців, бо в них “вселився диявол”, погрожує уроженець Сєвєродонецька Павло Губарєв, який нещодавно знову засвітився у мережі.

Колишній ініціатор “руської весни”, “народний губернатор” самопроголошеної “днр” та знову ж колишній “начальник мобілізаційного управління” був відсторонений від “високих посад” ще у 2018 році. Знову в інфопросторі він з’явився у лютому 2022 року, коли, як сам стверджував, брав участь у “штурмі Києва” вже у ролі “стрільця-добровольця”.

Схоже, від невдач в “професійному житті” та на фронті, Павло зовсім втратив якусь адекватність, бо його заяви так званим “воєнкорам”, нічого крім подиву не викликають.

“Нам дуже важливо створити образ ворога, який буде відповідати”, - каже Губарєв єдину з точки зору роспропаганди адекватну фразу.

“Українці - це руські люди, в яких вселився біс”, - малює він “образ”. А потім починає собі ж протеречити.

“Ми йдемо їх не вбивати, а переконати. Але, якщо ви не хочете, щоб вас переконували, ми вас вб’ємо. Вб’ємо мільйон, 5 мільйонів, усіх знищемо. Поки ви не зрозумієте, що ви біснуваті та вам потрібно лікуватись”, - звертається до українців Губарєв.

Та кому потрібно лікуватись, якщо “ми всіх вб’ємо, і вони зрозуміють”, питання відкрите.

Далі від високих сфер спікер перейшов до “світського” та назвав українців “лібералами, які йдуть проти системи, споживачами”. За це, як ми розуміємо, також треба вбивати.

Губарєв

Про масові вбивства українців один із самопроголошених лідерів “днр” почав казати ще у 2014 році. Він вимагав від Росії втручання на сході України, зокрема шляхом розгортання російських миротворчих сил.

Губарєв був пов'язаний з терористом Ігорем Стрєлковим/Гіркіним. Він відповідав за вербування людей до збройних сил сепаратистів, а також за захоплення будівлі обласного уряду в Донецьку проросійськими силами, де проголосив себе «народним губернатором».

За свою діяльність він був заарештований за загрозу територіальній цілісності України та згодом звільнений.

Губарєв

Губарєв з характеристикою “агент-невдаха” перебуває на сайті “Миротворець” та під санкціями 9 країн, серед яких США, Канада та Велика Британія.

Раніше повідомлялось, що на окупованій Луганщині почалися бунти серед мобілізованих.