Луганські поліцейські організували свято для дітей-переселенців в Дніпрі

Луганські поліцейські організували свято для дітей-переселенців в Дніпрі

Поліцейські Луганської області організували святкову програму для дітей в шелтері для переселенців у місті Дніпро.

Про це повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції Луганщини.

Захід був присвячений Дню захисників та захисниць України. На святкову програму завітали не тільки мешканці шелтеру, але й переселенці з Луганської та Донецької областей, які мешкають у місті Дніпро.

Працівники ювенальної превенції облаштували для дітей декілька локацій. У розпорядженні учасників заходу був службовий автомобіль та чотирилапий помічник Енар - поліцейський пес-розмінувальник. Також усі бажаючи мали змогу ознайомитися з поліцейським екіпіюванням та навіть вдягнути бойовий костюм спецпризначенця.

На окремій локації юні художники ділилися своїми творчими здібностями: малювали малюнки для наших воїнів та ставали моделями жовто-блакитного аквагриму!

Поліція

Працівники підрозділу КОРД продемонстрували присутнім прийоми рукопашного бою та провели невеличке заняття із заходів самооборони.

Далі на маленьких учасників чекала посвята у козаки, перед якою діти пройшли справжні командні випробування у вигляді розважальних змагань.

У кінці заходу на всіх діточок чекали солодкі подарунки та повітряні кульки.

Поліція

“Діти – вимушені переселенці зараз, як ніколи, потребують уваги дорослих. Навіть таке маленьке свято допомогло малечі відволікатися від пережитого негативу війни.

Поліцейські Луганщини щиро вірять у нашу Перемогу та повернення до рідного Луганського краю. Під час заходу правоохоронці мали змогу передати такий позитивний настрій і нашим землякам!”, - йдеться в повідомленні.

Поліція

Раніше повідомлялось, що в Сєвєродонецьку в підприємства вкрали майна на суму понад 800 тис грн.