Мобілізовані «зеки» прибули на окуповану Луганщину. Почалося мародерство

Мобілізовані «зеки» прибули на окуповану Луганщину. Почалося мародерство

На тимчасово окуповану територію Луганської області прибуло поповнення з числа мобілізованих осіб.

Про це повідомляє Луганська ОДА.

Відзначаються численні факти пограбувань та мародерства. Значна кількість зазначеного контингенту прибула з місць позбавлення волі.

За добу росіяни із різних видів озброєння обстріляли територію поблизу населених пунктів Ковалівка, Новоєгорівка, Новолюбівка, Греківка, Надія.

19 жовтня підрозділи Сил оборони України відбили атаку окупантів поблизу Білогорівки.
Авіація Сил оборони завдала десять ударів. Підтверджено ураження шести районів зосередження озброєння та військової техніки, а також чотирьох позицій зенітних ракетних комплексів ворога. Підрозділи протиповітряної оборони збили шість крилатих ракет, гелікоптер Ка-52 та шістнадцять БпЛА, з них - чотирнадцять «Shahed-136» іранського виробництва.

Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили три пункти управління, шість районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, один склад боєприпасів, станцію РЕБ та шість інших важливих об’єктів, включаючи міст та понтонну переправу противника.

Як повідомлялось, російська влада використовує свою армію зеків як «гарматне м’ясо» – щоб розвідувати українські позиції на передовій.