Росіян, які відмовилися воювати, затримали в Кремінній

Росіян,  які відмовилися воювати, затримали в Кремінній

Російських мобілізованих, які після прибуття на передову відмовилися воювати, затримали в Кремінній.

Про це повідомляє Луганська ОДА.

Як стало відомо з відкритих джерел, лише в одному 488-му мотострілковому полку близько 70 % мобілізованих після прибуття на передові позиції відмовились воювати.

Дехто втік, решту утримують під охороною та намагаються під психологічним тиком повернути у стрій та відправити їх в атаку.

На півночі Луганщини почастішали випадки шантажу населення окупантами шляхом знеструмлення населених пунктів, що змушує деяких людей поступово залишити власні будинки.

Водночас у Сєвєродонецьку вже збирають списки бажаючих заселитися в чужу домівку. Адміністрація пропонує квартири з усіма умовами. Опитування розпочали із вулиці Новікова.

Напруженою залишається ситуації в районі адмінмежі Луганщини.

22 жовтня вчергове відбита атака росіян на Білогорівку.

Із мінометів, ствольної та реактивної артилерії окупанти обстріляли Стельмахівку.
Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 17 ударів. Підтверджено ураження 15 районів зосередження озброєння та військової техніки, а також двох позицій зенітних ракетних комплексів ворога.

Підрозділи протиповітряної оборони збили гелікоптер Ка-52 та три БпЛА «Орлан».
Військовослужбовці ракетних військ і артилерії за минулу добу уразили три пункти управління, шість районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, склад боєприпасів та п’ять інших важливих об’єктів ворога, включаючи одну радіолокаційну станцію.

Як повідомлялося, мобілізовані росіяни жаліються, що їх відправили “у пекло”.