Росіяни на Луганщині не хочуть воювати, а колаборанти заселяються у пусті квартири

Росіяни на Луганщині не хочуть воювати, а колаборанти заселяються у пусті квартири

Через відмову участі в бойових діях на Луганщині 20 частково мобілізованих росіян спрямували «на підвал».

Про це повідомляє Луганська ОДА.

Командування не зважає на рівень їх підготовленості. Таким чином, російське військове керівництво намагається утримати лінію фронту.

Черговий випадок – у перший день «мобікі» потрапили під мінометний обстріл, повернулися до частини, де виявилося, що усі їхні особисті речі кудись зникли. Знову прозвучала команда йти на першу лінію. Пограбовані відмовилися і відправилися на поверх нижче.

Тим часом, триває заселення колаборантів та бойовиків у пусті домівки луганчан. Окупаційна влада Рубіжного дала 10 діб для складання списків порожніх квартир. У пріоритеті ті, власники яких поїхали надовго.

Також відомо, що без перепустки далі своєї громади не виїдеш. Про чергові складнощі повідомили жителі Старобільська та Сєвєродонецька. Сєвєродончани, що залишилися, все частіше жаліються на вільний графік роботи місцевої окупаційної адміністрації – перепустку отримати дуже важко.

Як повідомлялося, у Сєвєродонецьку та Лисичанську з'явилися білборди серії "Своїх не кидаємо".

На думку окупантів, відновлення Сєвєродонецька «йде ударними темпами». Але насправді, за їхніми ж даними, всього 285 будинків міста підключено до електропостачання, 276 – до газопостачання.