Голівудська зірка Лів Шрайбер купив статуетку із Сєвєродонецька

Голівудська зірка Лів Шрайбер купив статуетку із Сєвєродонецька

Зірка серіалу «Рей Донован» Лів Шрайбер на аукціоні Миколи Тищенка купив статуетку із Сєвєродонецька.

Про це повідомляє «Комсомольська правда в Україні».

Міжнародний фонд Way of peace Миколи Тищенка провів благодійну вечерю в Нью-Йорку, де зібрав для допомоги Україні понад 4 000 000 гривень.

На аукціоні розіграли прапор України зі звільненої 11 вересня Гоптівки на Харківщині, який передав фонд «Постраждалі діти війни». Лот вдалося продати за 120 000 грн.

Головний символ незламності української армії — браслет, зроблений з останньої довоєнної партії "Азовсталі», - продали за 160 тисяч.

Також на аукціоні були продані вишиванка, створена близько 20-х років, художника OL'SLOL'D TSVETNOSTI та статуетка півника від жительки Сєверодонецька. Ці лоти придбав голлівудський актор Лів Шрайдер, зірка серіалу «Рей Донован», фільмів «Крік» та «Люди Х».

аукціон

Картину української художниці Ольги Штейн "Seraphim" вдалося продати за 340 000 грн.

Голова Миколаївської ОВ Віталій Кім передав картину з частково зруйнованої будівлі обладміністрації. Її продали за 800 тисяч грн.

«Кошти, виручені від продажу квитків на вечерю та аукціону, фонд передасть на закупівлю автомобілів для Міністерства охорони здоров'я України, щоб транспортувати поранених воїнів із передової у шпиталі, також за традицією частину коштів буде переведено на платформу, започатковану президентом України Володимиром Зеленським, «United 24», - заявив засновник Way of peace, заступник голови президентської фракції «Слуга народу» Микола Тищенко.

благодійна вечірка