У звільненому селищі загинули люди. Окупанти знов залишилися без складів через роботу ЗСУ

У звільненому селищі загинули люди. Окупанти знов залишилися без складів через роботу ЗСУ

Росіяни постійними обстрілами вбили двох жителів Білогорівки, які не хотіли евакуюватися.

Про це повідомляє Луганська ОДА.

Білогорівку, як і низку вже звільнених від окупантів населених пунктів, росіяни знову обстріляли вчора та вбили двох місцевих жителів.

Після деокупації їм пропонували евакуюватися, але вони вирішили залишитися у рідному селі.

Противник знав, де саме проживало населення, тому і бив саме туди.

Також росіянами 25 жовтня відкривався вогонь по Невському, Стельмахівці та Новоєгорівці.

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Іванград, Бахмут, Бахмутське, Соледар, Курдюмівка, Красногорівка, Новомихайлівка, Невельське та Тернова.

У Новоіванівці знищено склад боєприпасів та понад 10 кадирівців, а у Сватовому – до 10 окупантів та близько п’яти вантажних автомобілів з боєкомплектом.

Загалом авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 21 удар. Підтверджено ураження 17 районів зосередження озброєння та військової техніки, 2 опорних пунктів, а також 2 позицій зенітних ракетних комплексів противника. Підрозділи ППО збили 5 ворожих БпЛА.

Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили пункт управління, два райони зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, радіолокаційну станцію та інші важливі військові об’єкти окупантів.

Однак нових мобілізованих продовжують доставляти з росії, а також відловлювати залишки чоловіків на Луганщині, як от у Хрустальному.

Для поповнення підрозділів приватних військових кампаній до Станиці Луганської з території рф приїхала чергова партія ув’язнених.

Так званій «народній міліції» заборонено втручатись у разі виявлення порушень з боку прибулих найманців.

Медзаклади на окупованій території переповнені пораненими. Цивільним, звісно, відмовляють у госпіталізації. Так само, як і військовим, якщо звернення не пов’язано з пораненням.

Тим часом жителі Кремінної, що залишилися в окупації, жаліються на майже критичну ситуацію у місті – там відсутні світло та вода, в магазини припинили підвозити продукти.

Нагадаємо, гвардійці показали, як виглядає зруйнована окупантами Білогорівка на Луганщині.