В Лисичанську окупанти “утеплюють” місто плівкою

В Лисичанську окупанти “утеплюють” місто плівкою

До Лисичанська завезли плівку, щоб люди затягнули вікна, а поблизу Станиці Луганської відкрили ще один пункт для біженців, на яких не вистачило грошей на виплату компенсації.

Про це у соцмережах повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

“Якщо у Сєвєродонецьку з поміж декількох сотень зруйнованих багатоповерхівок знайшлися лише 38 осіб, яким надали гроші за зруйноване нерухоме майно, то у майже вщент знищеному Рубіжному – близько 100. Не 38 тисяч і 100 тисяч, а просто 38 і 100 осіб. На два міста. Гроші напередодні псевдо референдуму обіцяли усім. Голосували майже всі. «Республіка» є, кошти відсутні.

Що робити іншим? Прямувати до Станиці Луганської. Замість грошей там оселять в тимчасовому пункті для біженців. 120 осіб збираються розмістити у селі Камишне. Небагато.”, - написав він.

За словами Сергія Гайдая, значно краще справи йдуть в Лисичанську. Вже почався листопад і люди очікують хоча б на повернення води.

Але поки їм пропонують постояти в черзі за поліетиленовою плівкою, яку вперше за чотири місяці окупації привезли в місто централізовано. Якщо дістанеться – можна буде затягнути віконні отвори.

Дочекалися росію, дочекалися і плівки. До речі, з татарстану.

Раніше повідомлялось, що сєвєродонецький бізнесмен показав, що зробили з улюбленими об’єктами містян.