Обладнання Сєвєродонецького «Азоту» демонтують і вивозять в росію

Обладнання Сєвєродонецького «Азоту» демонтують і вивозять в росію

Обладнання Сєвєродонецького «Азоту» демонтують і вивозять в росію. 

Про це повідомила Луганська ОВА. 

"Влітку виходило багато пропагандистських сюжетів стосовно скорішого запуску практично зруйнованого хімічного гіганта, нібито набирали штат. Маємо реальність – вантажівки вивозять уціліле технологічне обладнання у бік росії. Зокрема, до розсоші, де є аналогічне підприємство. Не пралка – цього разу похизуватися росіянам є чим", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляють, що пільговий кредит на придбання житла у новобудові запропонували у кремлі жителям так званої «лнр», яким ніде жити. Тобто, зведення нових будинків нібито планують, але лише під іпотеку – ніякої компенсації. Тільки звідки населенню брати гроші, якщо майже вся промисловість на цій території або знищена, або демонтована самими росіянами?

Жаліються жителі окупованої Луганщини і на наявність митного контролю з рф. Його спростили декілька місяців тому, але тільки з боку так званої «лнр». Зі сторони рф перевіряючі залишилися.

Раніше повідомлялось, що російські терористи викрали 40 українських дітей з тимчасово окупованих Лисичанська і Сєвєродонецька.