Поліцейські евакуювали до лікарні жителя Макіївки на Луганщині

Поліцейські евакуювали до лікарні жителя Макіївки на Луганщині

Поліцейські Луганщини привезли хліб жителям деокупованого Невського та евакуювали до лікарні пораненого мешканця Макіївки Сватівського району.

Про це повідомила пресслужба ГУ Нацполіції Луганщини.

Бійці батальйону поліції особливого призначення ГУНП , які у складі зведеного загону поліції Луганщини несуть службу на території деокупованих населених пунктів області, вивезли до лікарні у м. Слов’янськ пораненого мешканця с. Макіівка.

Літній чоловік відпочивав вдома коли окупаційні війська рф здійснили черговий артилерійській обстріл селища. Один зі снарядів потрапив поряд з домівкою дідуся, внаслідок чого було пошкоджено його будинок, а сам він отримав осколкове поранення.

Поліцейські оглянули чоловіка й надали йому домедичну допомогу, після чого евакуювали до лікарні у м. Словянськ Донецької області.

Також бійці батальйону поліції особливого призначення, слідчі та оперативники поліції Луганщини спільно зі співробітниками Луганського управління УВБ ДВБ НПУ за сприяння Луганської обласної військової адміністрації доставили мешканцям селища Невське 300 буханок хлібу.

 

Раніше повідомлялось, що за добу на деокупованій Луганщині виявили 7 осколково-фугасних снарядів 152 мм.