У Кремінній гучно, а в Первомайську пологовий перетворили на шпиталь

У Кремінній гучно, а в Первомайську пологовий перетворили на шпиталь

У Сватовому росіяни оселяються у місцевих без дозволу, у Первомайську перетворили пологовий будинок у шпиталь, а в Кремінній чутно вибухи.

Про це повідомляють місцеві телеграм-канали. 

Телеграм-канал «Східний» надає інформацію з окупованого Первомайську.

«Російські окупанти з недавніх пір зробили свій госпіталь у місцевому пологовому будинку. Примітно, що пологовий будинок приймає і цивільних, продовжуючи функціонування. Черговий факт живого щита з мирних жителів, використовуваний рф», - пише канал.

Також телеграм-канали повідомляють, що у Кремінній останніми днями зриви.

«Зять дзвонив з Кремінної півгодини тому,та сама інформація. Підірвано міст у центрі міста, за залізницю щось рвонуло сильно і ще довго було чути вибухи. Річкою мостять переправи, скрізь свист і вибухи», - пишуть місцеві.


Кремінна

Каналу «Сєвєродонецьк Донбас» надійшло повідомлення зі Сватового.

"Щойно розмовляли з бабусею, ми виїхали, вона залишилася вдома, само собою наглядає за нашим будинком. Говорить, що прийшла до нас, а вони сидять на порозі, звісно перелякалася, до того ж це не вперше, вперше вибили хвіртки. Сьогодні казали , що ми "поживемо, нам матраци привезут" сказали , що тут ніхто не живе, дякую сусідам. І такі цікаві "извените, нам нужно". Поруч пустий будинок , але - "условия не те, ванной нет". У мене просто немає слів , накипіло. Ненавиджу", - пише місцевий мешканець.

Як повідомлялось, керівник Луганської ОВЦА Сергій Гайдай вважає, що плани в окупантів відносно Луганщини не змінюються.