Довічне "світить" колишній співробітниці міграційної служби на Луганщині

Довічне "світить" колишній співробітниці міграційної служби на Луганщині

За матеріалами Служби безпеки України повідомлено про підозру у державній зраді колишній співробітниці міграційної служби, яка в умовах воєнного стану добровільно перейшла на бік ворога.

Про це повідомляє 3 управління ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях - м. Сєвєродонецьк.

Встановлено, що 35-річна мешканка Старобільського району, яка раніше працювала в українській правоохоронній системі, після захоплення ворогом півночі Луганської області зрадила присязі.

Вона добровільно пішла на службу до створеного окупантами «Міловського відділення міграційної служби мвд лнр».

Наразі ця незаконно створена структура реалізує окупаційну політику рф щодо примусового нав’язування російського громадянства мешканцям тимчасово окупованих територій України.

Правопорушниці повідомлено про підозру за ч. 2 ст.111 Кримінального кодексу України.
Державна зрада, вчинена в умовах воєнного стану, карається позбавленням волі на строк 15 років або довічним ув’язненням, з конфіскацією майна.

Документування протиправної діяльності здійснювали співробітники ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях та Луганського управління ДВБ Національної поліції України під процесуальним керівництвом Луганської обласної прокуратури.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Територіального управління ДБР, розташованого у Краматорську.

Нагадаємо, затримали російського агента, який навів ракетний удар по школі та лікарні у Лимані.