В Сєвєродонецьку розграбували склад мінеральних добрив

В Сєвєродонецьку розграбували склад мінеральних добрив

Поліцейські Луганщини зареєстрували повідомлення за фактом мародерства в Сєвєродонецьку. Невідомі особи здійснили крадіжку мінеральних добрив зі складу одного з місцевих підприємств.

Про це повідомила пресслужба ГУ Нацполіції Луганщини.

За минулу добу поліцейськими Луганської області відкрито 7 кримінальних проваджень за фактами порушення законів та звичаїв війни.

Кожного дня поліцейські отримують повідомлення мешканців Луганщини. Всього, протягом минулої доби, 26 грудня, поліцією Луганської області зареєстровано 25 повідомлень про злочини та події.

Серед них, 7 повідомлень про знищення чи пошкодження, внаслідок обстрілів окупаційними військами рф, будинків і квартир у містах Сєвєродонецьк, Лисичанськ та Попасна. За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 438 КК України (Порушення законів та звичаїв війни).

Відкрито чотири кримінальні провадження за ст. 341 КК України «Захоплення державних або громадських будівель чи споруд», за фактами захоплення адміністративних приміщень органів влади Щастинського району.

Зареєстровано факт незаконного проникнення до житла в м. Сєвєродонецьк. Невідомі особи незаконно проникли до квартири місцевої мешканки та мешкають там. За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 162 КК України «Порушення недоторканності житла».

Зареєстровано повідомлення про те, що у місті Сєвєродонецьк невідомі особи незаконно заволоділи легковим автомобілем. За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ст. 289 КУ України «Незаконне заволодіння транспортним засобом».

Також поліцейськими зареєстровано факт крадіжки майна представниками окупаційних військ рф з приватного домоволодіння в м. Попасна.

Вживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження шістьох громадян, з якими рідні втратили зв'язок. 

Раніше повідомлялось, що окупанти розмародерили квартиру в Сєвєродонецьку.