В окупованому Сєвєродонецьку продовжують викрадати автівки

В окупованому Сєвєродонецьку продовжують викрадати автівки

Поліцейські Луганщини зареєстрували два повідомлення про те, що у Сєвєродонецьку невідомі особи незаконно заволоділи легковими автомобілями. За даними фактами слідчими відкриті кримінальні провадження за ст. 289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом».

Про це повідомила пресслужба ГУ Нацполіції Луганщини. 

Минулої доби поліцейські Луганської області опрацювали 27 повідомлень громадян.

Слідчими розпочато 4 кримінальні проваджень за ст. 438 Кримінального кодексу України (Порушення законів та звичаїв війни) за фактами руйнування та пошкодження житлових приміщень та інших об’єктів внаслідок обстрілів окупаційними військами рф.

Так у смт Нижнє зруйновано приватне домоволодіння в смт Нижнє. У Рубіжному пошкоджено квартиру та три комерційні приміщення. А у м. Лисичанськ та в 10 населених пунктах Старобільського району пошкоджено інтернет обладнання.

Внесено до ЄРДР інформацію за фактом крадіжки майна з квартири в м. Сєвєродонецьк.

Поліцейських виявили 16 громадян, які співпрацюють з окупаційною владою та військами рф.

Під час несення служби на одному з блокпостів у Харківській області працівники зведеного загону ГУНП в Луганській області зупинили 41-річного місцевого мешканця, у якого при собі був мобільний телефон, який згідно баз даних Національної поліції значиться, як втрачений в м. Лисичанськ.

Вживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження чоловіка, з яким дружина втратила зв'язок.

Поліція закликає громадян, які постраждали внаслідок збройної агресії росії, повідомляти поліцію та інші правоохоронні органи про злочини окупантів. Кожен винний у таких злочинах має бути ідентифікований, знайдений і покараний згідно чинного законодавства.