Діти з Луганщини отримали подарунки з США

Діти з Луганщини отримали подарунки з США

Нові подарунки від чарівників в рамках проєкту «Мріяти про майбутнє разом» знайшли своїх маленьких мрійниць.

Про це повідомила пресслужба ГУ Нацполіції Луганщини.

Важливу підтримку маленьким переселенцям з Луганщини, які беруть участь у проєкті, надали небайдужі чарівники із Сполучених Штатів Америки та чарівниця-переселенка.

Сестрички Віталіна та Афелія з Лисичанська. Цього рокв дівчата пережили багато сумних подій та врешті, разом з мамою, розпочинають нове життя у м. Дніпро. Омріяні подарунки раніше вже були серед речей дівчат, але війна забрала їх, як і усе інше майно родини.

Чарівниця Олена - поліцейська Відділу комунікації ГУНП в Луганській області, не змогла залишитися осторонь мрії чотирирічної Афелії та передала дівчинці разом із бажаними санчатами свою турботу.

Родичі поліцейської психологині Аїди Хасанової, які мешкають за кордоном, разом із самокатом подарували Віталіні віру у майбутнє та улюблену частинку минулого життя.

Слід зазначити, що психологиня Аїда долучилася до святкової зустрічі з нужденними мрійниками не тільки як дарувальниця, але й ще задля застосування своїх професійних навичок до постраждалих від війни дітей. Таку важливу роботу психологічна служба ГУНП в Луганській області постійно проводить в рамках Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки.

Трюковий самокат та санчата стали неочікуваним сюрпризом для дівчат та дозволять дітям повернутись до улюбленого дозвілля. 

Раніше повідомлялось, що хаб у Дніпрі видав понад 3 тис. матраців та постільної білизни.