“Різдвяне” перемир’я - чергова брехня росії”, - Гайдай

“Різдвяне” перемир’я - чергова брехня росії”, - Гайдай

ЗСУ не зважатиме на обіцянки так званого “різдвяного перемир’я” від росії.

Про це в ефірі Національного телемарафону розповів голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

“Щодо перемир’я з нагоди Різдва, це чергова брехня. Ми росію добре вивчили. Можливо, кремлівському режиму й потрібен перепочинок, але слова того ж пушиліна доводять, що вони не збираються дотримуватись перемир’я. Можливо, план був в тому, щоб як зазвичай звинуватити України в порушенні, але це також не пройде”, - сказав Гайдай.

Він зазначив, що навесні росіяни, незважаючи на досягнуті домовленості, жодного разу не дали в тиші евакуювати людей.

За словами Гайдайя, успіх на боці ЗСУ як на Сватівському, так і на Кремінському напрямках, але по замінованій росіянами місцевості важко швидко просуватися вперед.

Частково мобілізовані росіяни практично деморалізовані через умови, в яких опинилися. Крім того, поряд з ними воюють зеки-вагнерівці, які постійно над ними знущаються, а позаду – кадирівці, від яких можна очікувати чого завгодно. Тому агресію від поразок росіяни зривають на місцевих жителях.

"Хочу звернутися до наших людей на окупованих територіях: оголошене вбивцею-путіним «різдвяне перемир‘я» - це чергова брехня і пастка. Прошу Вас утриматися від відвідування православних різдвяних служб у храмах. Росіяни можуть планувати теракти! Загалом, утримайтеся у ці дні від відвідування місць масового скупчення людей!", - застеріг жителів окупованої Луганщини Сергій Гайдай.  

Раніше повідомлялось, що ЗСУ відбили атаки окупантів від трьох сіл на Луганщині.