Поліцейські перевіряють інформацію про зґвалтування росіянами жінки на Луганщині і розстріл місцевого мешканця

Поліцейські перевіряють інформацію про зґвалтування росіянами жінки на Луганщині і розстріл місцевого мешканця

Поліцейські Луганщини перевіряють інформацію стосовно зґвалтування жінки та розстрілу місцевого мешканця.

Про це повідомляє обласна поліція.

Поліцейські проводять перевірку інформації, викладеної у мережі інтернет, про можливе зґвалтування представниками окупаційних військ рф жінки та пожежі у приміщенні лікарні у м. Довжанськ (територія тимчасово окупована з 2014 року).

Також перевіряють інформацію стосовно розстрілу окупантами мешканця Старобільського району.

Також у Старобільську військові рф незаконно позбавили волі 42-річну жінку, яка наразі перебуває у полоні окупантів.

Протягом минулої доби поліція Луганської області зареєструвала та опрацювала 83 заяви та повідомлення.

Серед іншого поліцейські зареєстрували інформацію за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України). У Сєвєродонецьку внаслідок обстрілів окупаційними військами рф знищено майно в торгівельному контейнері.

Зареєстровано повідомлення про те, що у Сєвєродонецьку невідомі особи проникли на територію АТП, звідки угнали 14 пасажирських автобусів. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом».

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 185 КК України за фактом крадіжки невідомими особами побутової техніки з квартири у Гірському.

До поліції Луганщини надійшло повідомлення про те, що у Лисичанську в приватному домоволодінні оселилися військові рф та вкрали майно з будинку.

В смт Біловодськ невідомі особи у військовій формі рф проникли до приватного домоволодіння та мешкають в ньому. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 162 КК України «Порушення недоторканності житла».

Поліцейські викрили 8 громадян, які увійшли до незаконного збройного формування так званої «лнр». За даним фактом відкриті кримінальні провадження за ст. 260 КК України «Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань».

Вживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження 32 громадян, з якими рідні втратили зв'язок.

Нагадаємо, у Сєвєродонецьку викрали автівку з парковки.