Розшукують дитину, яку вивезли з окупованої Луганщини до рф

Розшукують дитину, яку вивезли з окупованої Луганщини до рф

Надійшло повідомлення про розшук 7 річного хлопця, якого, нібито, представники міжнародної організації відвезли з одного з населених пунктів Щастинського району, де він перебував з матір’ю, до м. Луганська, з подальшою відправкою до м. ростов рф. 

Про це повідомила пресслужба ГУ Нацполіції Луганщини. 

Загалом за добу поліцейські Луганщини зафіксували 7 злочинів окупантів проти мирного населення.

Наслідком російської збройної агресії стали вбиті цивільні мешканці та зруйновані оселі громадян.

Так, до поліції надійшло повідомлення про те, що внаслідок артилерійських обстрілів зі сторони військ рф с. Невське Сватівського району було вбито двох цивільних осіб.

Зареєстровано інформацію про те, що обстрілами окупантів було знищено та пошкоджено 3 квартири та приватний будинок у містах Сєвєродонецьк та Рубіжне.

Також надійшло 2 повідомлення про те, що військові рф заволоділи двома легковими автомобілями у с. Макіївка та м. Сєвєродонецьк.
За всіма фактами порушення військовими окупаційних військ рф законів та звичаїв війни слідчими поліції Луганщини відкриті кримінальні провадження за ст. 438 КК України.

Поліцією відкриті 2 кримінальні провадження за ст. 162 КК України «Порушення недоторканності житла». Військові рф проникли до приватних домоволодінь у смт Станиця Луганська та с. Валуйське, де оселились та натепер мешкають.

Зареєстровано два повідомлення про те, що в м. Сєвєродонецьк та смт Нижнє невідомі особи угнали легкові автомобілі. За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом».

Поліцейські вживають заходів щодо встановлення місцезнаходження 3 чоловіків, з якими рідні втратили зв'язок.

Раніше повідомлялось, що від обстрілу окупантів загинули двоє жителів деокупованого Невського.