В окупованій Луганщині проводять адмінреформу

В окупованій Луганщині проводять адмінреформу

Автопідприємства на окупованій Луганщині не витримують тиску і закриваються, соціальні виплати від рф на початку року обмежили та затримують, великих платників податків лишають можливості наповнення міських бюджетів.

Про це повідомила Луганська ОВА.

Стали відомими додаткові подробиці майбутньої адміністративно-територіальної реформи у так званій «лнр».

Зі зменшенням кількості міст деякі міськради будуть об’єднані, персонал скорочено, а низка служб базуватиметься виключно в Луганську.

Наповнення місцевих бюджетів буде значно зменшено через перереєстрацію великих, як для «республіки», платників податків, які спрямовуватимуть кошти виключно у казну так званої «лнр».

Деякі підприємства вже зараз не витримують податкового тиску і вже подають документи, аби припинити діяльність.

Закриваються маленькі автопідприємства. А про долю електротранспорту в окупованих містах Луганщини відомо вже всім – росіянам не цікаві трамвайні та тролейбусні маршрути.  

До речі, міське комунальне підприємство «Луганськелектротранс» днями поінформувало про свою ліквідацію.

В багатьох населених пунктах виплати від рф обмежили та затримують, а насправді розікрали. Пенсіонери змушені стояти в чергах.

Місцеве населення їм потрібно, до прикладу, для використання людей у якості живого щита. Техніку росіяни все частіше розміщують поруч з відділеннями лікарень та біля шкіл. Особовий склад живе у середині цих будівель.

Раніше повідомлялось, що в Сєвєродонецьку пограбували дві квартири.