Представники Луганщини отримали державні нагороди

Представники Луганщини отримали державні нагороди

Жителям Луганщини вручили державні нагороди та обласні відзнаки.

Про це повідомляє Луганська ОДА.

Зокрема, військові, медики, держслужбовці отримали відзнаки за свою роботу.

"Наші люди боротимуться до останнього. Ми звикли крокувати шляхом розвитку, не дивлячись на обставини. Всі працюємо на Перемогу! Дякую і низький уклін!" - наголосив очільник Луганщини Сергій Гайдай під час нагородження.

Тож, Відзнакою Ради національної безпеки і оборони України І ступеня нагороджено: Світлану Вакуленко - старшу медичну сестру КНП «Лисичанська обласна лікарня з надання психіатричної допомоги», Олександра Ринкового – медичного працівника КНП «Луганський обласний медичний центр соціально небезпечних інфекційних хвороб».

Знаком пошани «Захиснику Луганщини» за особисту мужність і відвагу, самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності держави та високий професіоналізм, нагороджено двох оборонців Луганщини.

Іменними годинниками від голови облдержадміністрації, Почесною грамотою та Листом подяки облдержадміністрації за активну громадянську позицію, відданість справі, патріотизм, значний внесок у зміцнення української державності нагороджено працівників військової адміністрації.

Нагадаємо, лікарі з Сєвєродонецька отримали нагороди від Ради нацбезпеки.