Гайдай розповів, чи поїде послом до Казахстану

Гайдай розповів, чи поїде послом до Казахстану

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у коментарі Суспільному повідомив, що рішення про його ймовірні призначення на інші посади немає.

Проте він готовий працювати й на іншому напрямку, якщо так вирішить президент.

"Я — член команди президента. Якщо він побачить мене на якійсь важливій посаді на іншому напрямку фронту, значить, я поїду туди, куди він мене призначить. Для того, щоб призначити кудись, там, де людина працює, її з того місця треба звільнити. Я не бачу тут ніяких величезних сенсацій, але поки що ніяких документів нема", — сказав Гайдай.

"Я працюю до останнього дня всюди на державній службі, де б я не працював, навіть якщо завтра мене призначать на іншу посаду. Але, навіть якщо когось кудись призначають, це треба купу документів виготовити, отримати погодження, це довгий шлях", — додав він.

Речник президента Сергій Никифоров у коментарі «Суспільному» повідомив, що наказу про звільнення Гайдая немає: "Я можу коментувати лише конкретні рішення, а рішення — це коли є підпис під наказом документа. А до того всілякі спекуляції, посилання на джерела і таке інше коментувати, на жаль, не можу".

Раніше видання "Українська правда" повідомило із посиланням на джерела, що "найближчим часом посаду голови ВЦА може втратити Гайдай з Луганської області, якого хочуть відправити послом у Казахстан".