Окупанти на Луганщині позбавили волі чоловіка та викрали будівельну техніку підприємства

Окупанти на Луганщині викрали будівельну техніку

Поліцейські зареєстрували повідомлення про те, що на території Луганської області невідомі незаконно заволоділи двома вантажними автомобілями та двома ескаваторами одного з підприємств. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом».

Про це повідомила пресслужба ГУ Нацполіції Луганщини.

Загалом минулої доби поліцейські опрацювали 15 повідомлень та звернень громадян.

Зокрема, зареєстрували повідомлення про те, що військові рф та представники незаконних збройних формувань провели незаконний обшук за місцем мешкання чоловіка в одному з населених пунктів Старобільського району, після чого незаконно позбавили волі господаря. Наразі чоловіка утримують в СІЗО Луганська.

Також надійшло повідомлення мешканців Сєвєродонецька та Рубіжного про те, що внаслідок артилерійських обстрілів зі сторони військ рф було пошкоджено їхні квартири.

За даними фактами відкритли кримінальні провадження за ст. 438 КК України (Порушення законів та звичаїв війни).

Надійшло повідомлення мешканки Сєвєродонецька про те, що після окупації міста невідомі особи проникли до її квартири, звідки скоїли крадіжку меблів та побутової техніки. Крім цього, також у Сєвєродонецьку, невідомі особи незаконно проникли до квартири місцевого мешканця.

Поліцейські вживають заходи щодо встановлення місцезнаходження двох громадян, з якими рідні втратили зв'язок. 

Раніше повідомлялось, що прокурори Старобільської окружної прокуратури Луганської області направили до суду обвинувальні акти стосовно двох так званих «поліцейських», які служать окупаційній владі країни-агресора.