Луганський протезний завод завдяки пораненим окупантам збільшив виробництво

Луганський протезний завод  завдяки пораненим окупантам збільшив виробництво

Спеціалісти протезного заводу з Луганська збільшують виробництво і підвищуватимуть кваліфікацію у москві.

Про це повідомляє Луганська ОДА.

Через чисельні поранення окупантів на захоплених територіях значний попит на протези. Тому для фахівців Луганського протезно-ортопедичного заводу вже найближчим часом організують навчання виробництву біонічних протезів на базі московського протезно-ортопедичного підприємства. Вже тривають перемовини стосовно постачання необхідного обладнання.

Лише до Біловодська, де військовий шпиталь облаштували в Центральній районній лікарні, нещодавно доправили ще до 120 поранених військовослужбовців збройних сил рф.

Також повідомляється, що з Троїцького готуються виїжджати колаборанти, на підприємствах в окупації не виплачують зарплату, якщо є працівники без паспорту рф. Такі проблеми виникли з середини грудня.

У Троїцькій громаді до виїзду готують колаборантів із сім’ями.

Водночас у провладних колах рф вважають за необхідне прискорити процедуру видачі жителям так званої «лнр» нових паспортів. Заявляють, що жителі псевдореспубліки чомусь стикаються з низкою проблем, бо не мають відповідних документів.

Як повідомляється, за минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах Греківки, Невського, Кремінної і Діброви.