Помер чоловік, якого побили військові рф у Лисичанську

Помер чоловік, якого побили військові рф у Лисичанську

Луганські поліцейські зареєстрували повідомлення про те, що наприкінці грудня 2022 року військові рф у Лисичанську заподіяли тілесні ушкодження 38-річному чоловікові, який за місяць помер.

Про це повідомила пресслужба ГУ Нацполіції Луганщини.

Загалом надійшло 9 повідомлень за фактами знищення внаслідок обстрілів окупаційними військами рф приватних домоволодінь у Кремінній та смт. Комишуваха й автомобіля у Сєвєродонецьку. Пошкоджено квартири у містах Сєвєродонецьк, Кремінна та Лисичанськ.

Зареєстровано 5 фактів мародерств. Військові рф проникли на територію чотирьох підприємств у містах Лисичанськ, Сватове та смт Марківка, звідки скоїли крадіжку металобрухту. Після окупації Сєвєродонецька невідомі проникли до квартири місцевої мешканки, звідки скоїли крадіжку побутової техніки.

Оперативники встановили причетність мешканки смт Біловодськ, яка після окупації російськими військами Старобільського району, добровільно погодилась на зайняття посади, пов'язаної із виконанням організаційно - розпорядчих або адміністративно - господарських функцій та луганчанина, який обіймає одну з керівних посад у полку так званої «народної міліції лнр».

Поліцейські вживають заходи щодо встановлення місцезнаходження двох громадян, з якими рідні втратили зв'язок. 

Нагадаємо, на Луганщині пограбували касові апарати однієї з компаній.