74 добровольці з Луганщини записались до лав окремої штурмової бригади поліції «Лють»

74 добровольці з Луганщини записались до лав окремої штурмової бригади поліції «Лють»

74 добровольці з Луганщини записались до лав окремої штурмової бригади поліції «Лють».

Про це повідомила Луганська ОВА.

Від старту рекрутингової кампанії бажання вступити до окремої штурмової бригади виявили 74 особи, з яких 36 вже подали анкети на вступ.

Перші вісім претендентів, які відповідають вимогам відбору за станом здоров’я, здаватимуть нормативи фізичної підготовки.

"Наступний етап – інтерв’ю, під час якого фахівці оцінять морально-психологічні якості та вмотивованість добровольців, адже вони мають стати елітою Національної поліції України. 

Головний фокус відбору – на особистостях. На людях, які здатні самостійно ухвалювати рішення, вмотивованих звільняти українську землю та наших людей", - йдеться в повідомленні.

Консультації можна отримати за телефоном: +380 066 915 27 74 або у Центрах надання адміністративних послуг: Лівобережному, розташованому в ТЦ «Наша правда» (м. Дніпро, пр. Слобожанський, 31д), та Правобережному - у ТРЦ «Нео-Плаза» (м. Дніпро, вул. Марії Кюрі, 5).

Нагадаємо, у рамках рекрутингової кампанії «Гвардія наступу» триває набір добровольців до штурмового підрозділу «Лють» Національної поліції України