Росіянам анонсували доплату за кілометр просування по українській землі

Росіянам анонсували доплату за кілометр просування по українській землі

Упродовж 13 лютого українські військові відбили атаки окупантів у районах Невського, Кремінної, Кузьминого, Шипилівки і Білогорівки.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

На Куп’янському та Лиманському напрямках противник обстріляв з танків, мінометів та артилерії Стельмахівку, Макіївку, Площанку, Невське, Діброву і Білогорівку.

Щоб мотивувати особовий склад до наступу, у підрозділах противника розповсюджується агітація про добові грошові надбавки за участь у штурмових діях. До того ж, анонсовано доплату кожному загарбнику за кілометр просування по українській землі.

Українська авіація протягом минулої доби завдала 15 ударів по районах зосередження окупантів.

Також українські  захисники збили два ворожих літаки - Су-24М та Су-25.

Підрозділи ракетних військ та артилерії уразили пункт управління, 7 районів зосередження живої сили, 2 станції РЕБ, а також склад боєприпасів російських окупантів.

Через відсутність металевих жетонів з особистим номером, за яким можна ідентифікувати тіло загиблого військовослужбовця, особовий склад підрозділів 20-ї армії, що діють у Луганській області, керівництво зобов’язало носити у нагрудній кишені гільзу із клаптиком паперу в ній. На цьому клаптику кожен російський окупант повинен зазначити інформацію про себе, особистий номер, тощо.

Нагадаємо, російські загарбники посилюють оборону на двох напрямках фронту – Запорізькому та Луганському, адже не можуть визначити, з якого з них ЗСУ завдадуть основного удару.