росіяни залишили жителів окупованої Луганщини без мобільного зв'язку

росіяни залишили жителів окупованої Луганщини без мобільного зв'язку

На частині окупованої Луганщини відключили ще й мобільний зв'язок.

Про це повідомляє Луганська ОВА.

Дев’ять днів тому, оголосивши боротьбу з партизанським рухом, загарбники на Луганщині відключили послугу мобільного інтернету у місцевого оператора.

Щоправда, у багатьох жителів області ця послуга почала зникати за декілька днів до оголошеної дати. Розмір абонплати у лютому, до речі, залишився незмінним, незважаючи на виключення. Не зменшать її й у березні.

Учора окупанти взагалі відключили у частині регіону мобільний зв'язок. Поки що кажуть про аварію на магістральних лініях. Судячи з територій, де зникло покриття, аварія «сталася» одночасно в декількох місцях. Тепер немає зв’язку не те що з підконтрольною Уряду України територією, а й між сусідніми захопленими містами.

Тим часом на чоловіків в області окупаційна влада тисне «базою особистих даних військовозобов’язаних, що ухиляються від мобілізації», яку нібито склали на Луганщині.

Кажуть, що до формування бази долучилися дільничні та активні громадяни, які повідомляли про чоловіків, що підлягають призову та ухиляються, на спеціальні телефони довіри.

Нагадаємо, що мобільний оператор самопроголошеної «лнр» "Мобільні комунікаційні системи" (МКС) з 11 лютого вимкнув послугу надання мобільного інтернету з усіх тарифних планів. Для чого це було зроблено - аналізував "Сєвєродонецьк онлайн".